- 2015 / KIRKENS BYGNINGER /

Vi har igennem sit mangeårige virke som lokal, rådgivende arkitekttegnestue udført mange store og små opgaver indenfor kirkeligt byggeri.
Vi har løbende opgaver for egnens kirker og kirkelige bygninger - bare i løbet af 2014-15 har vi haft 6 - 7 sager.

Opgaverne er af meget forskellig karakter - spændende fra ny indretning og renovering af præsteboliger, indretning af konfirmandstuer til restaurering af tag og fag på både kirke og meninghedshuse. Vi har også løst mange opgaver med renovering og restaurering af inventar og farvesætning af nyt inventar.

ETN arkitekter tager altid udgangspunkt i de stedbundne forhold, og specielt i restaureringsopgaver, der kræver stor faglig ekspertise og historisk viden, har vi oparbejdet en stor erfaring.

Vi er med hele vejen som menighedsrådets rådgivere. Fra de første møder med brugerne, skitsering og udfærdigelse af byggeprojektet, dialogen med National Museet, Kulturstyrelsen, Den kgl. bygningsinspektør samt kirkegårdskonsulenter og byggemyndighederne. Til slut naturligvis også i den udførende fase med håndværkerne.

På den måde sikres et smidigt og styret forløb, hvor der er styr på både den økonomiske ramme samt tidsfrister og byggeperiode.Billeder: Gedser kirke af P.V. Jensen Klint - Kirken er et forstudie til P.V. Jensen Klints hovedværk Grundvigs Kirken i Emdrup.- Nyt tag og udskiftning af dele af murværk

Billeder: Tingsted Kirke: restaurering af facader og tag.

Billede: Maglebrænde Kirke - nyt graverhus, nye parkeringspladser og beplantning og nye låger i kirkemur.

Billede: Stubbekøbing Præstegård - Totalrenovering af præstegården, ny konfirmandstue, lift for øget tilgængelighed.