2011 // Visual Climate Center på Højbygaard Pairfabrik

På Danmarks første sukkerfabrik i Holeby har vi været med til at renovere og indrette 2. salen på godt 800 m2 til et et stort undervisnings og showroom for danmarks eneste Visual Climatecenter.
Renovering af de smukke rå fabriksrum er gjort med nænsom hånd og med respekt for den enkle arkitekur. 2.salen er indrettet som et stort rum med et fritstående auditorium i midten, som indeholder en stor globus, hvor på verden vejr og geologiske fænomener kan vises - både historisk men også fremskrive bestemte fænomenr så man f. eks kan se konsekvenserne af den globale opvarmning. Derudover indeholder centeret servicefaciliteter, elevator og køkken.

Se mere om Visual Climate Center her

Ydelse: Arkitektrådgivning
Samarbejdspatnere: Bjerager og Kristensen Rådgivende ingeniøre
Bygherre: Martin Skibsted
Størrelse: ca. 800 m2
Status: afsluttet
Adresse: Fabriksvej, Holeby