/ JOB & PRAKTIK

ERFAREN BYGNINGSKONSTRUKTØR TIL ETN ARKITEKTER

Vi søger en bygningskonstruktør med flere års erfaring fra job på tegnestuer - måske er det dig vi søger til vores tegnestue i Nykøbing Falster?

Er du god til at få projekterne i land og kørt færdig – er du god til at projekt- og projekteringsledelse og har erfaring med at køre byggeledelse, så er det hos os du skal søge.

Forventet jobstart – hurtigst muligt.

Vi forventer at du:

  • Har erfaring fra tidligere ansættelse på tegnestue
  • Er stærk i Revit og AutoCad, og også gerne 3D modellering
  • Er god til at have mange bolde i luften på en gang
  • Er god til at få projekterne i land og kørt færdig
  • Har erfaring med projekt- og projekteringsledelse
  • Byggeledelse (arbejdsmiljøkoordinator)
  • Er en god holdspiller
  • Kan arbejde selvstændigt og tager initiativ
  • Taler og skriver flydende dansk
  • Er engageret og ambitiøs med dit arbejde

Om ETN Arkitekter:

ETN Arkitekter opererer i et bredt felt af opgaver inden for projektudvikling, konkurrencer, borger­processer, byrum og landskabsopgaver samt bygning, design og bygherrerådgivning. Vi deltager fra første skitse til sagen er anlagt og afsluttet. Med en høj faglig og personlig motivation driver vi en tegnestue som hver dag søger at være med til at formidle, hvordan arkitekturen kan være medskaber af rum for fælles­skaber med fokus på hverdag, det stedbundne og det historiske.

Vi er en lille tegnestue med i alt 5-6 ansatte med en flad og inddragende struktur og fleksibel hverdag. Vi tilbyder et ligefremt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er høj grad af selv- og medbestemmelse i opgaveløsningen. Løn efter kompetencer og gældende overenskomst.

Kontakt:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV  til etn@etn.dk. Har du spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om stillingen og vores tegnestue, så kan du ringe til Sille Wilhelm fra ETN Arkitekter på telefon 20 68 21 92.

PRAKTIKOPHOLD

Er du studerende – enten på arkitektskolen, KU (landskabsarkitekt) eller konstruktørskolen, og er du interesseret i at være en del af hverdagen på en mindre tegnestue, hvor der er garanti for at blive en del af alle spektre af arbejdet med at ideudvikle, designe, projektmodne, og anlægge spændende byggerier og landskabsopgaver?  

Så send os en motiveret ansøgning, dit CV samt evt. portfolio som en pdf til etn@etn.dk   

Vi tilbyder ulønnet praktikophold – som udgangspunkt i 5-6 mdr. – eller hvad der passer til din skole. Som arkitekt/landskabsarkitekt skal du som minimum have færdiggjort din bachelor. Vi tilbyder ikke praktik, hvis du har færdiggjort din kandidatuddannelse.